У той час як Sony працює над PlayStation 5 наступного покоління, Microsoft також готує наступну консоль Xbox Series X. Пару днів тому ми побачили перші живі зображення ігрової консолі. Що ж, тепер у нас є ключова інформація про майбутню консолі Microsoft. Судячи з новими витокам, Xbox X Series буде оснащена головним SSD-сховищем PS5019-E19. Найкраще в цьому новому твердотільному накопичувачі - це той факт, що це пристрій зберігання PCIe 4.0 M. 2 без DRAM.

Xbox Series X
Xbox Series X
Microsoft

Згідно зі звітом, контролер флеш-пам'яті буде підтримувати до 2 ТБ пам'яті. Це означає, що ми побачимо Xbox Series X з можливістю зберігання до 2 ТБ. Теоретично, це сховище може забезпечувати швидкість до 3,75 ГБ/с. Він також може обробляти до 440 тисяч операцій введення-виведення в секунду. Враховуючи цю швидкість, нове сховище в 36 разів швидше жорстких драйверів Xbox One. Це означає, що обробка інформації буде набагато швидше, що зробить консоль максимально потужною, навіть якщо порівнювати з попередником.

Xbox
Xbox

Нагадаємо, що Huawei і Honor готові здивувати публіку своїми новими гаджетами, але компанії відмовилися від 100-мегапіксельних датчиків у своїх майбутніх смартфонах. На їхню думку прогрес в мобільній індустрії йде не в тому напрямку.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony запатентувала незвичайний контролер, який сподобається користувачам. Тепер в гаджет для консолі запровадять голосове керування, попутно додаючи мікрофон в сам геймпад.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені Китаю виявили скам'янілості незвичайного дракона, який був розміром з ворону, але мав довгих хвіст з кістками.