Nissan LEAF Nismo RC доводить, що електромобілі можуть бути дивними, красивими і швидкими.

Nissan нещодавно продемонстрував свою нову гоночну концепцію - друге покоління Nissan LEAF Nismo RC, вперше представлений в кінці 2018 року в Європі, - на трасі Ricardo Tormo у Валенсії, Іспанія.

Nissan LEAF Nismo RC, insideevs

LEAF Nismo RC_02 заснований на другому поколінні Nissan LEAF і, як і прототипи e-4ORCE LEAF, являє собою випробувальний стенд для нового двомоторного повнопривідного силового агрегату.

Завдяки двом електродвигунів потужністю 120 кВт (по одному на вісь) LEAF Nismo RC_02 може розганятися з 0 до 100 км / год (62 миль на годину за 3,4 секунди.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Nissan LEAF NISMO RC технічні характеристики:

  • 0-100 км / год (62 миль на годину за 3,4 секунди
  • ємність батареї: не розголошується
  • подвійний двигун повний привід
  • потужність системи: 240 кВт (2 x 120 кВт) і крутний момент 640 Нм
  • маса авто: 1220 кг

Нагадаємо, що Huawei і Honor готові здивувати публіку своїми новими гаджетами, але компанії відмовилися від 100-мегапіксельних датчиків у своїх майбутніх смартфонах. На їхню думку прогрес в мобільній індустрії йде не в тому напрямку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony запатентувала незвичайний контролер, який сподобається користувачам. Тепер в гаджет для консолі запровадять голосове керування, попутно додаючи мікрофон в сам геймпад.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені Китаю виявили скам'янілості незвичайного дракона, який був розміром з ворону, але мав довгих хвіст з кістками.