PlayStation 5 і Xbox Series X - найгарячіші теми для геймерів в даний час. Поки ми чекаємо офіційного появи цих консолей, недавнє опитування геймерів PS5 показує, які нові функції потрібні більшості. Недавнє опитування ISFE і GameTrack запитав близько 8000 споживачів, що їм потрібно від майбутньої PS5.

PlayStation 4, Rozetked
PlayStation 4, Rozetked

Згідно з результатами, 68% геймерів потребують поліпшеної графіки або візуальних елементів на PlayStation 5. Відсоток збільшується до 78, якщо ми розглядаємо тільки користувачів консолі. Одним з основних пунктів продажу PS5 є більш короткий час завантаження. Цікаво, що 63% також віддали пріоритет скороченим часу завантаження.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Крім того, тільки 40% вважають, що підтримка 8K важлива, в той час як 49% вважають, що ключовим фактором є покращення управління рухом. Як щодо зворотної сумісності? Близько 48% вважають, що зворотна сумісність важлива, в той час як гра в фізичні ігри важлива для 47% всіх опитаних геймерів.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Huawei і Honor готові здивувати публіку своїми новими гаджетами, але компанії відмовилися від 100-мегапіксельних датчиків у своїх майбутніх смартфонах. На їхню думку прогрес в мобільній індустрії йде не в тому напрямку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony запатентувала незвичайний контролер, який сподобається користувачам. Тепер в гаджет для консолі запровадять голосове керування, попутно додаючи мікрофон в сам геймпад.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені Китаю виявили скам'янілості незвичайного дракона, який був розміром з ворону, але мав довгих хвіст з кістками.