Motorola тільки що оголосила про те, що Motorola Razr, перший у світі флагман з незвичайним форм-фактором, буде продаватися за попередніми замовленнями в США 26 січня офіційно почне поставлятися 6 лютого; Motorola Razr продають за 1500 доларів.

Motorola Razr, Andro-news
Motorola Razr, Andro-news

Motorola Razr був спочатку випущений в Сполучених Штатах в листопаді 2019 року, але через ринкового попиту і проблем з поставками продаж продукту була відкладена; як у США, так і в усьому світі.

Материнська компанія Motorola - Lenovo - раніше повідомляла про просування китайської версії через Лю Цзюня, виконавчого віце-президента Lenovo Group і президента Китаю. Він дійсно показав, що Motorola Razr може з'явитися на китайському ринку в кінці другого кварталу цього року.

Motorola Razr, Andro-news
Motorola Razr, Andro-news

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо, що Huawei і Honor готові здивувати публіку своїми новими гаджетами, але компанії відмовилися від 100-мегапіксельних датчиків у своїх майбутніх смартфонах. На їхню думку прогрес в мобільній індустрії йде не в тому напрямку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony запатентувала незвичайний контролер, який сподобається користувачам. Тепер в гаджет для консолі запровадять голосове керування, попутно додаючи мікрофон в сам геймпад.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені Китаю виявили скам'янілості незвичайного дракона, який був розміром з ворону, але мав довгих хвіст з кістками.