Відомий сайт з огляду камер - DxOMark - нарешті випустив свій офіційний огляд новітнього “більш доступного” Apple iPhone 11. Смартфон дійсно був випущений ще у вересні, і хоча його більш великий родич - iPhone 11 Pro Max - був перевірений при запуску, менший і менш орієнтований на камеру iPhone 11 був тільки розглянуто сьогодні.

iPhone 11, gizchina

У будь-якому випадку, Apple може бути не надто задоволена кінцевим результатом, оскільки телефон зумів набрати всього 109 балів. Ця оцінка ставить його під Xiaomi Mi 9 на рівні 110, випущеному в лютому 2019 року, і трохи вище iPhone XS Max (в основному, його попередника), випущеного ще в вересні 2018 року.

Тепер давайте детальніше розглянемо огляд, починаючи з частини “Фото” тестування. Тут DxOMark виявив, що iPhone 11 мав точну і послідовну експозицію; поряд з яскравими і приємними кольорами.

iPhone 12
iPhone 12

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Що стосується мінусів, у телефону Apple була низька якість зумування на середньому і далекому відстані.

Apple iPhone 11 не дуже добре справлявся із записом під час ходьби з видимим ефектом трясіння.

Нагадаємо, що Huawei і Honor готові здивувати публіку своїми новими гаджетами, але компанії відмовилися від 100-мегапіксельних датчиків у своїх майбутніх смартфонах. На їхню думку прогрес в мобільній індустрії йде не в тому напрямку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony запатентувала незвичайний контролер, який сподобається користувачам. Тепер в гаджет для консолі запровадять голосове керування, попутно додаючи мікрофон в сам геймпад.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені Китаю виявили скам'янілості незвичайного дракона, який був розміром з ворону, але мав довгих хвіст з кістками.