Ми наближаємося до презентації PlayStation 5, і таємниць, що оточують консоль, стає все менше. Дизайн наступної консолі Sony викликав багато дискусій, але тепер це може закінчитися.

Інсайдери показали нове відео з консоллю майбутнього. Схоже, саме такий дизайн і отримає PS5.

Існує велика ймовірність, що це дійсно нова консоль Sony. Це пов'язано з тим, що представлений тут продукт відповідає дизайну попередніх поколінь.

Зображення не має хорошої якості, тому багато деталей не помітні. Тим не менш, ми бачимо, що PS5 матиме прямокутний дизайн, до якого ми звикли.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Для Sony має сенс запустити PlayStation 5 з таким дизайном. Тому що так буде легко асоціюватися з його популярними консолями. Якщо японська компанія вибрала більш сміливий дизайн, споживачам може бути важко пов'язати цю консоль з спадщиною PlayStation.

Нагадаємо, що експерти оцінили роботу камери iPhone 11. Повідомляється, що компанія не змогла здивувати експертів новим смартфоном, і він займає далеко не лідируючі позиції в рейтингу.

Як повідомляв Знай.uа Google знайшла купу вразливостей в додатках від Apple. У браузері Safari виявили купу вразливостей.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випадково злила дані 250 мільйонів користувачів. Схоже, у компанії з'явилися великі проблеми.