Samsung планує випустити справжнього наступника Galaxy Fold у другому кварталі 2020 року. Це в додаток до Galaxy Z Flip, який буде представлений одночасно з новою лінійкою Galaxy S20 11 лютого на конференції Samsung Unpacked в Сан-Франциско.

Правда, компанія хоче випустити ще один гнучкий смартфон, і станеться це вже улітку 2020 року.

Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit
Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Дійсно, Galaxy Z Flip буде складатися вертикально, а не горизонтально, як Galaxy Fold, випущений в кінці 2019 року. Samsung не забув і про перший формат смартфонів. Він також повинен випустити наступника Galaxy Fold, який буде складатися вертикально. Можливо, це Samsung Galaxy Fold 2.

Нагадаємо, що експерти оцінили роботу камери iPhone 11. Повідомляється, що компанія не змогла здивувати експертів новим смартфоном, і він займає далеко не лідируючі позиції в рейтингу.

Як повідомляв Знай.uа Google знайшла купу вразливостей в додатках від Apple. У браузері Safari виявили купу вразливостей.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випадково злила дані 250 мільйонів користувачів. Схоже, у компанії з'явилися великі проблеми.