Ми всі знаємо про те, що Apple планує випустити доступний iPhone 9 в найближчі тижні. Фактично компанія з Купертіно почне збірку пристрою в лютому. Крім того, пристрій можуть показати публіці вже в березні. Тепер в мережу злили рендери новинки, і смартфон можна розглянути з усіх боків.

Дівчина з iPhone, 24 канал
Дівчина з iPhone, 24 канал

На просочилися зображення візуалізації представлені три варіанти кольору, а саме: червоний, чорний і білий. Що стосується дизайну, то ззаду ви можете побачити одиночний датчик камери зі світлодіодним спалахом. Посередині знаходиться логотип Apple. Що стосується ціни, смартфон будуть продавати за ціною 400-500 доларів, в залежності від модифікації.

Нагадаємо, що експерти оцінили роботу камери iPhone 11. Повідомляється, що компанія не змогла здивувати експертів новим смартфоном, і він займає далеко не лідируючі позиції в рейтингу.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Google знайшла купу вразливостей в додатках від Apple. У браузері Safari виявили купу вразливостей.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випадково злила дані 250 мільйонів користувачів. Схоже, у компанії з'явилися великі проблеми.