Apple, можливо, не є синонімом радикальних змін дизайну, коли ми думаємо про їх лінійці iPhone. Однак ситуація інша, якщо ми подивимося на продукти iMac. Новий патент з'явився кілька днів тому, і він отримав просто нереальній дизайн. Хоча в патентній заявці не обов'язково зазначається, новий продукт з'явиться на рінке, це змушує нас повірити, що Apple замислюється над оновленням дизайну своїх комп'ютерів All-in-One iMac.

Патент Appe, gizchina

В патенті на передній панелі зображений iMac з одним листом скла з вигнутою нижньою частиною на одному краю, що знаходиться на столі. Вигнута область буде служити для зберігання пристроїв введення. Скло, очевидно, не може стояти сама по собі. З цієї причини, Apple розробила свого роду підставку у формі клина, щоб підтримувати дисплей вище або нижче, відповідно до переваг користувача.

Патент Appe, gizchina

Нагадаємо, що компанія Motorola готова випустити на ринок черговий флагман. Звичайно, це не гнучкий смартфон, але новинку точно буде користуватися величезною популярністю.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple не хоче відмовлятися від технології зарядки Lightning у своїх пристроях. Компанія впевнена, що такі рішення тільки сповільнюють прогрес і створення нових технологій.

Також Знай.uа повідомляв, що гра Cyberpunk 2077 розчарувала фанатів - вихід майбутньої гри перенесли на вересень цього року, так що геймерам доведеться почекати.