Ситуація з епідемією коронавіруса в Китаї з кожним днем стає тривожною. Новий вірус вже вбив 81 в Китаї і, схоже, поширюється по всьому світу. У світлі недавніх жертв OMS визначила, що Коронавірус являє собою “Глобальний ризик”. Китайський уряд бореться за те, щоб більше дізнатися про вірус і лікувати пацієнтів, порушених цією хворобою. Місцеві компанії-виробники смартфонів, такі як Xiaomi і Huawei, оголосили про заходи з надання допомоги уряду в боротьбі з новим вірусом. Тепер Xiaomi оголосила про закриття своїх оффлайн-магазинів, розкиданих по різних містах Китаю.

Xiaomi Poco F1
Xiaomi Poco F1

Закриття вступить в силу з 29 січня. Згідно із заявою, магазини відкриються у понеділок, 3 лютого. Про це йдеться в прес-релізі технологічного гіганта раніше сьогодні. Xiaomi заявляє, що ця міра необхідна для сприяння роботі по профілактиці та боротьбі з епідемією в Китаї. Зрештою, спалах Коронавіруса в даний час є гігантською проблемою в Китаї.

Смартфони Xiaomi
Смартфони Xiaomi

Нагадаємо, що компанія Motorola готова випустити на ринок черговий флагман. Звичайно, це не гнучкий смартфон, але новинку точно буде користуватися величезною популярністю.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple не хоче відмовлятися від технології зарядки Lightning у своїх пристроях. Компанія впевнена, що такі рішення тільки сповільнюють прогрес і створення нових технологій.

Також Знай.uа повідомляв, що гра Cyberpunk 2077 розчарувала фанатів - вихід майбутньої гри перенесли на вересень цього року, так що геймерам доведеться почекати.