Ситуація з епідемією коронавіруса в Китаї з кожним днем стає тривожною. Новий вірус вже вбив 81 в Китаї і, схоже, поширюється по всьому світу. У світлі недавніх жертв OMS визначила, що Коронавірус являє собою “Глобальний ризик”. Китайський уряд бореться за те, щоб більше дізнатися про вірус і лікувати пацієнтів, порушених цією хворобою. Місцеві компанії-виробники смартфонів, такі як Xiaomi і Huawei, оголосили про заходи з надання допомоги уряду в боротьбі з новим вірусом. Тепер Xiaomi оголосила про закриття своїх оффлайн-магазинів, розкиданих по різних містах Китаю.

Xiaomi Poco F1
Xiaomi Poco F1

Закриття вступить в силу з 29 січня. Згідно із заявою, магазини відкриються у понеділок, 3 лютого. Про це йдеться в прес-релізі технологічного гіганта раніше сьогодні. Xiaomi заявляє, що ця міра необхідна для сприяння роботі по профілактиці та боротьбі з епідемією в Китаї. Зрештою, спалах Коронавіруса в даний час є гігантською проблемою в Китаї.

Смартфони Xiaomi
Смартфони Xiaomi

Нагадаємо, що компанія Motorola готова випустити на ринок черговий флагман. Звичайно, це не гнучкий смартфон, але новинку точно буде користуватися величезною популярністю.

Популярні новини зараз
У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше Ціна на електроенергію зросте на 25%: хто відчує різницю Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple не хоче відмовлятися від технології зарядки Lightning у своїх пристроях. Компанія впевнена, що такі рішення тільки сповільнюють прогрес і створення нових технологій.

Також Знай.uа повідомляв, що гра Cyberpunk 2077 розчарувала фанатів - вихід майбутньої гри перенесли на вересень цього року, так що геймерам доведеться почекати.