В даний час досить легко повністю обладнати усіма продуктами, що мають тільки логотип Xiaomi. Або, якщо бути точним, з логотипом будь-якого бренду, що належить екосистемі Xiaomi. І багато хто з цих продуктів призначені для категорії засобів особистої гігієни. Триммер для волосся Xiaomi Enchen продають просто за смішною ціною.

Xiaomi ENCHEN Boost hair trimmer, gizchina

Триммер для волосся Xiaomi ENCHEN Boost зі спортивної нано-керамічної різальною головкою з низьким рівнем шуму і двома швидкостями, щоб ви могли підстригти навіть густе волосся, якщо це необхідно. Ви також можете легко виправити довжину волосся від 0,7 до 21 мм, так що тільки вам вирішувати, скільки ви хочете підстригти. Інтелектуальна система ESM гарантує безпеку всіх операцій, запобігаючи налипанню волосся і всебічну безпеку. Ємність акумулятора становить 600 мАч, і ви можете заряджати її через порт USB Type-C, завдяки індикатору батареї, який ви будете знати, коли. Додайте до суміші знімну і миються головку тріммера, і цінник в 14 доларів, і це зробить його лідером на ринку бюджетних тримерів.

Нагадаємо, що компанія Motorola готова випустити на ринок черговий флагман. Звичайно, це не гнучкий смартфон, але новинку точно буде користуватися величезною популярністю.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple не хоче відмовлятися від технології зарядки Lightning у своїх пристроях. Компанія впевнена, що такі рішення тільки сповільнюють прогрес і створення нових технологій.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також Знай.uа повідомляв, що гра Cyberpunk 2077 розчарувала фанатів - вихід майбутньої гри перенесли на вересень цього року, так що геймерам доведеться почекати.