Ларрі Лоутон давно покінчив із злочинною життям, і зараз працює адвокатом, але досі його вважають одним з найвідоміших злодіїв дорогоцінних каменів в США. Звичайно, у нього є свій канал в YouTube, в якому він ділиться своїми знаннями про пограбування. Звичайно ж, у пізнавальних цілях. Тепер же відомий злодій вирішив оцінити якість пограбувань в грі GTA V, коли головні герої починають грабувати банки і ювелірні магазини.

По-перше, Ларрі зазначив, що Майкл досить часто "палітся" на початку, обстежуючи магазин. У реальному житті за кожним клієнтом ведеться таємна стеження, а тому на персонажа відразу ж упала б підозру.

По-друге, Майкл проявляє інтерес тільки до виставлених на вітрини зразкам, тоді як самий солідний куш, як правило, прихований в глибині будівлі, і ніколи не виставляється на показ клієнтам.

по-третє, персонаж скрізь залишає свої відбитки, пролазить за вентиляції без рукавичок, занадто наївно себе веде. В житті ні один тлумачний грабіжник так не надходить. Сподобалося же Ларрі те, що розробники відзначили важливість опрацювання шляхів відходу для злочинця. Втім, компанії точно доведеться попрацювати, щоб зробити злочину правдоподібними.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Motorola готова випустити на ринок черговий флагман. Звичайно, це не гнучкий смартфон, але новинку точно буде користуватися величезною популярністю.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple не хоче відмовлятися від технології зарядки Lightning у своїх пристроях. Компанія впевнена, що такі рішення тільки сповільнюють прогрес і створення нових технологій.

Також Знай.uа повідомляв, що гра Cyberpunk 2077 розчарувала фанатів - вихід майбутньої гри перенесли на вересень цього року, так що геймерам доведеться почекати.