Коронавірус у всіх на слуху. Це не трендова технологія або щось, на чому люди можуть заробити. Але це актуально, тому що люди хочуть знати, як захистити їх та їх сім'ї від цього вірусу. Звичайно, найкращий спосіб залишатися в безпеці - це ізоляція. Але в той час як багато людей за межами Китаю думають про те, як не заразитися і використовувати різні гаджети для цієї мети, прості селяни в Китаї використовують все, що попадеться під руку.

Дрони, gizchina

Для протидії епідемії різні країни посилили заходи з дезінфекції. Це також реалізовано на рівні компанії. Наприклад, нещодавно Facebook, Razer, Amazon та інші компанії обмежили поїздки своїх співробітників в Китай. Крім того, тих співробітників, які повернулися в США з Китаю, попросили працювати з дому. Але, як вже говорилося, нещодавно в одній з китайських сіл деякі сільські жителі використовували безпілотники, щоб сіяти дезінфікуючі засоби. У результаті село стала безпечною, і всі люди у селі були цілком задоволені результатами.

Дрони, gizchina

Нагадаємо, що компанія Google вирішила створити аналогічне додаток AirDrop, але для смартфонів Android. Це додаток дозволить передавати дані між смартфонами максимально зручним способом.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готова представити новинку iPhone 9. Інсайдери повідомляють, що новинка з'явиться на публіці вже в березні цього року.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила останнє оновлення для WIndows 7. Компанія відмовилася від підтримки цієї легендарної ОС.