Нещодавно Xiaomi Youpin випустила новий краудфандинговый продукт FIVE Smart Lamp для дезінфекції та стерилізації. Він використовує стерилізацію та дезінфекцію UVC, підтримує інтелектуальне сприйняття людини і підтримує контроль додатків Mijia. Вартість новинки складає 149 юанів (21 долар).

З'являються нові віруси всіх видів. Ковдру на подушці, на якому ми спали тиждень, вкрите мільйонами кліщів. Домашні тварини несуть невідомі бактерії і незліченну кількість паразитів. Ці приховані “вбивці”, просто всюди. Але вони стануть більш небезпечними, коли у нас низький рівень імунітету.

Використовувана FIVE Smart Lamp ультрафіолетова стерилізація має широкий спектр застосування. Він має базову конфігурацію в області медицини і широко відомий як “вплив сонця”. Тепер з допомогою технічних засобів ми благополучно переносимо “сонце” в будинок. Порівняно з традиційною стерилізацією люмінесцентними лампами інтелектуальна лампа для дезинфекції і стерилізації FIVE має ступінь стерилізації 99,99%.

FIVE Smart Disinfection, gizchina

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google вирішила створити аналогічне додаток AirDrop, але для смартфонів Android. Це додаток дозволить передавати дані між смартфонами максимально зручним способом.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готова представити новинку iPhone 9. Інсайдери повідомляють, що новинка з'явиться на публіці вже в березні цього року.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила останнє оновлення для WIndows 7. Компанія відмовилася від підтримки цієї легендарної ОС.