Huawei Mate 30 Pro - один з кращих смартфонів, випущених на ринку за останній рік. Популярний YouTuber, JerryRigEverything, вирішив випробувати на міцність Mate 30 Pro.

Huawei Mate 30 Pro
Huawei Mate 30 Pro

Що ми очікуємо від смартфона, який долає бар'єр в 1000 доларів? Ми очікуємо багато речей, і серед цих речей він повинен бути міцним. Жорстка рамка смартфона бере на себе всю славу, змушуючи телефон витримувати спроби вигину.

Смартфон дійсно витримав всі тести на міцність від відомого блогера.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Toyota припиняє виробництво авто. Причиною цього рішення стало поширення коронавіруса, з-за якого поставки деталей

Як повідомляв Знай.uа компанія Alibaba запатентувала власний гнучкий смартфон. В теорії компанія може випустити цей девайс, тим самим заявивши про себе на ринку смартфонів.

Також Знай.uа повідомляв, що відомий антивірус злив дані мільйонів користувачів стороннім компаніям. Звичайно ж, мова йде про конфіденційної інформації користувачів.