Xiaomi збирається випустити Mi 10 і Mi 10 Pro, і ми спостерігали численні витоку протягом останніх декількох тижнів. Остання з Китаю, звичайно, і це скріншот сторінки “Про програму” Xiaomi Mi 10 Pro.

Xiaomi Mi 10 Pro, gizchina

Зображення припускає, що у телефону буде 16 ГБ оперативної пам'яті і 512 гігабайт пам'яті, поряд з іншими вражаючими характеристиками. Ми ще не бачили смартфон з 16 ГБ оперативної пам'яті, і на ринку представлено всього кілька пристроїв з 12 ГБ, тому ми дивимося на революцію, або на фейк.

Дивлячись на зображення, деякі речі не так вже й дивні - чіпсет Snapdragon 865 підтвердився, як тільки Qualcomm представив його, і 6,4-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD + навряд чи є інновацією. Однак ми очікуємо, що частота оновлення буде вражаюче високою - 120 Гц, що є тенденцією в перші тижні цього року.

Xiaomi
Xiaomi

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Камер чотири, а найпотужніша, здається, 108 Мп. Ми бачили датчик Mi Note 10 і Mi Note 10 Pro, але в останнього є один додатковий шар на об'єктиві для кращого режиму нічної зйомки.

Нагадаємо, що компанія Toyota припиняє виробництво авто. Причиною цього рішення стало поширення коронавіруса, з-за якого поставки деталей

Як повідомляв Знай.uа компанія Alibaba запатентувала власний гнучкий смартфон. В теорії компанія може випустити цей девайс, тим самим заявивши про себе на ринку смартфонів.

Також Знай.uа повідомляв, що відомий антивірус злив дані мільйонів користувачів стороннім компаніям. Звичайно ж, мова йде про конфіденційної інформації користувачів.