Тепер майже напевно японський технологічний гігант - Sony - запустить новий флагманський Xperia на MWC2020 цього року, який стартує 24 лютого.

Sony Xperia 3
Sony Xperia 3

Кілька днів тому ми дізналися, що прийдешній телефон серії Sony Xperia буде оснащений 4K-дисплеєм високої роздільної здатності типу OLED. Тепер, коли це дозвіл принесе дуже чіткі враження від перегляду, воно також має деякі негативні сторони; наприклад, більш висока розрядка акумулятора в порівнянні з роздільною здатністю Full HD +.

Інсайдери повідомляють, що в телефоні може бути встановлений акумулятор більшої ємності, ніж зазвичай, для пристрою Sony. Швидше за все, акумулятор ємністю аж до 4400 маг.

Sony, 112 канал
Sony, 112 канал

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Що стосується інших специфікацій Sony Xperia повинна включати в себе новітній і самий потужний процесор Qualcomm Snapdragon 865; поряд з двухрежимным модемом Snapdragon X55 5G, що підтримує мережі NSA і SA. Присутність 5G, ймовірно, також є ще однією причиною, по якій Sony довелося запровадити величезний акумулятор, оскільки технологія виявилася досить енергоємною.

Нагадаємо, що компанія Toyota припиняє виробництво авто. Причиною цього рішення стало поширення коронавіруса, з-за якого поставки деталей

Як повідомляв Знай.uа компанія Alibaba запатентувала власний гнучкий смартфон. В теорії компанія може випустити цей девайс, тим самим заявивши про себе на ринку смартфонів.

Також Знай.uа повідомляв, що відомий антивірус злив дані мільйонів користувачів стороннім компаніям. Звичайно ж, мова йде про конфіденційної інформації користувачів.