За останні кілька років OnePlus перебував в стадії становлення від невеликої стартап-компанії до одного з найбільш значущих виробників смартфонів на ринку. Компанія є лідером сегменту преміальних смартфонів в Індії, і це не випадково. Пристрої OnePlus відрізняються чудовим дизайном, потужними характеристиками, великими батареями з швидкою зарядкою і OxygenOS. Тим не менш, шанувальники досить довго просили якусь особливість - функцію бездротового зв'язку. Тепер здається, що 2020 рік, нарешті, стане роком, коли OnePlus представить цю технологію зарядки для серії OnePlus 8 або 8T.

OnePlus 8, gizchina

OnePlus перерахував на WPC (Wireless Power Consortium), що передбачає впровадження цієї технології у майбутніх телефонах. Деякий час тому Oppo був вказаний на сайті WPC, пророкуючи поява смартфонів Oppo з бездротовою зарядкою. Тепер OnePlus знаходиться в списку, і це є чітким свідченням того, що майбутній смартфон OnePlus буде використовувати цю сучасну технологію зарядки.

OnePlus 7T
OnePlus 7T

Коли новинку покажуть публіці - невідомо.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft запровадила цікаву функцію в роботу системи Windows 10. Тепер користувачі можуть робити дзвінки за допомогою комп'ютера.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi готує до виходу унікальний смартфон Mi Mix 10, який точно стане популярним завдяки своїй ціні і топовим характеристиками. Правда, коли покажуть новинку - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що iOS 13 користується величезною популярністю. Повідомляється, що нова ОС встановлена на більшості сучасних смартфонів, що говорить про вдалу збірці.