Раніше сьогодні Samsung опублікувала фінансовий звіт за 4 квартал 2019 року, в якому відзначається зниження прибутку. Тим не менш, коли справа доходить до підрозділу смартфонів, компанія продовжує добиватися хороших показників. В рамках звіту Samsung виклав подробиці про майбутнє сегмента смартфонів. Компанія хоче випустити ще більше гнучких смартфонів 2020 році.

Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор
Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор

Ще в минулому році DJ Koh підтвердив, що Samsung “значно збільшить продажі складних смартфонів в наступному році”. Згідно з новим фінансовим звітом, в цьому році компанія зосередиться на флагманах і складних телефонах. Крім того, компанія буде диференціювати свої преміальні смартфони, пропонуючи ще більше телефонів з підтримкою 5G. Другий спосіб виділити їх серед пристроїв середнього класу - це впровадження нових дизайнів та складних телефонів. Південнокорейська фірма вважає, що обидві категорії продуктів допоможуть зберегти стабільний дохід.

Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор
Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор

Нагадаємо, що компанія Microsoft запровадила цікаву функцію в роботу системи Windows 10. Тепер користувачі можуть робити дзвінки за допомогою комп'ютера.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi готує до виходу унікальний смартфон Mi Mix 10, який точно стане популярним завдяки своїй ціні і топовим характеристиками. Правда, коли покажуть новинку - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що iOS 13 користується величезною популярністю. Повідомляється, що нова ОС встановлена на більшості сучасних смартфонів, що говорить про вдалу збірці.