Минуло 8 місяців з тих пір, як Huawei потрапила в чорний список в Сполучених Штатах, що завадило будь-якої компанії в країні мати ділові відносини з виробником. Це стосується і Google, тому Huawei Mate 30 Pro з'явився на міжнародному ринку без послуг Google. На даний момент ситуація не вирішена, тому такі телефони Huawei спіткає та ж доля. Однак представник Huawei оголосив, що вони ніколи більше не будуть користуватися сервісами Google. Це навіть якщо заборону знімуть.

Huawei, фото foreignpolicy
Huawei, фото foreignpolicy

Ми знали все це завдяки Winfuture, грунтуючись на заявах Андреаса Прошофски. Він зв'язувався з Huawei безпосередньо і неодноразово задавав одне і те ж питання, щоб не було плутанини. Відповідь у всіх випадках був однаковим і дуже дивним: Huawei не збирається знову використовувати сервіси Google на своїх телефонах.

Huawei, ITC.ua
Huawei, ITC.ua

Нагадаємо, що компанія Microsoft запровадила цікаву функцію в роботу системи Windows 10. Тепер користувачі можуть робити дзвінки за допомогою комп'ютера.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi готує до виходу унікальний смартфон Mi Mix 10, який точно стане популярним завдяки своїй ціні і топовим характеристиками. Правда, коли покажуть новинку - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що iOS 13 користується величезною популярністю. Повідомляється, що нова ОС встановлена на більшості сучасних смартфонів, що говорить про вдалу збірці.