Компанія Lincoln Motor підтвердила, що розробляє повністю електричний автомобіль, який буде оснащений технологією від стартапу EV Rivian. Це буде перший повністю електричний автомобіль Лінкольна, хоча компанія не повідомила, коли він з'явиться у продажі, і не запропонувала ніяких інших подробиць про транспортному засобі.

Rivian ev, gizchina

Компанія-засновник Lincoln, Ford, оголосила про інвестиції в Rivian в розмірі 500 мільйонів доларів в квітні 2019 року і заявила, що збирається побудувати електромобіль на платформі стартапу. У наступні місяці повідомлялося, що це буде позашляховик Лінкольна, але розкішна марка Ford не підтвердила ні однієї частини цих повідомлень до сьогоднішнього дня.

Rivian ev, gizchina

Нагадаємо, що компанія Microsoft запровадила цікаву функцію в роботу системи Windows 10. Тепер користувачі можуть робити дзвінки за допомогою комп'ютера.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi готує до виходу унікальний смартфон Mi Mix 10, який точно стане популярним завдяки своїй ціні і топовим характеристиками. Правда, коли покажуть новинку - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що iOS 13 користується величезною популярністю. Повідомляється, що нова ОС встановлена на більшості сучасних смартфонів, що говорить про вдалу збірці.