Facebook оголосить про видалення постів, фотографій і відео, що породжують шкідливу дезінформацію про коронавирусе, у четвер компанія оголосила про своє бажання придушити хвилю контенту, спонукального фальшиві ліки від швидко поширюється глобальної кризи в галузі охорони здоров'я.

Facebook
Facebook

Facebook заявив, що буде засновувати свої рішення на рекомендаціях “провідних світових організацій охорони здоров'я та місцевих органів охорони здоров'я”. Це рідкісний крок для компанії, яка часто маркує і рекламує помилкове зміст, а не видаляє його - такий підхід в минулому спонукав критику експертів в області охорони здоров'я.

Facebook
Facebook

Нагадаємо, що компанія Microsoft запровадила цікаву функцію в роботу системи Windows 10. Тепер користувачі можуть робити дзвінки за допомогою комп'ютера.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi готує до виходу унікальний смартфон Mi Mix 10, який точно стане популярним завдяки своїй ціні і топовим характеристиками. Правда, коли покажуть новинку - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що iOS 13 користується величезною популярністю. Повідомляється, що нова ОС встановлена на більшості сучасних смартфонів, що говорить про вдалу збірці.