Компанія Xiaomi випустила нову складну бігову доріжку під своєю платформою Youpin Crowdfunding. Продукт отримав назву Kingsmith Smart Foldable Treadmill і відрізняється дизайном, який отримав німецьку нагороду Red Dot. Новинка отримала цінник в 360 доларів.

Kingsmith Smart Foldable Treadmill, gizchina

Як випливає з назви, складна бігова доріжка Kingsmith Smart має складну конструкцію. Xiaomi завжди вкладала переносимість у розробку свого продукту, головним чином з-за потреби в портативних виробах в Китаї, де доступність місця є проблемою. Раніше компанія випустила складну бігову доріжку WalkingPad з більш крутий версією - WalkingPad R1 Pro, яка буде запущена на Kickstarter, а потім - у краудфандінге Indiegogo. Конструкція така, що вам не потрібен професіонал для установки або демонтажу.

Kingsmith Smart Foldable Treadmill, gizchina

Пристрій також поставляється з підвісною пружною підніжкою. Еластична дошка використовує фізичні властивості дошки з цільного дерева. він може ефективно поглинати удари і шум, що виникають під час бігу, і, таким чином, забезпечувати комфортні відчуття при бігу.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft запровадила цікаву функцію в роботу системи Windows 10. Тепер користувачі можуть робити дзвінки за допомогою комп'ютера.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi готує до виходу унікальний смартфон Mi Mix 10, який точно стане популярним завдяки своїй ціні і топовим характеристиками. Правда, коли покажуть новинку - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що iOS 13 користується величезною популярністю. Повідомляється, що нова ОС встановлена на більшості сучасних смартфонів, що говорить про вдалу збірці.