На початку 2020 року було заплановано багато запусків, особливо напередодні березня і квітня. Але з появою Cyberpunk 2077, Final Fantasy VII Remake і багато чого іншого, в явнаре і лютому геймерам доведеться обійтися без новинок. Тепер Sony представила лінійку безкоштовних ігор PlayStation Plus для PlayStation 4, випущених в лютому 2020 року, які повинні допомогти вам заощадити час. Ось що отримають передплатники PS Plus: BioShock The Collection, The Sims 4 і Firewall Zero Hour. Вони будуть доступні для завантаження на PSN, починаючи з вівторка, 4 лютого.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

BioShock: колекція включає оригінальний BioShock, його пряме продовження BioShock 2 і BioShock Infinite в їх оновлених формах, а також всі їх DLC. Хоча до нового BioShock ще далеко, кожен з них сам по собі прекрасний і варто проходження.

The Sims 4 - останній запис в тривалій симуляційного франшизі EA. У нашому первісному огляді 6/10, The Sims 4 піддався критиці за його тісний структуру і видалення декількох функцій серії, але з тих пір зазнав безліч розширень і пакетів контенту.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Firewall Zero Hour призначений виключно для PSVR, де ви і троє інших гравців можете вирішувати тактично складні шутерные ситуації через багатокористувацьку онлайн-гру. Він підтримує контролер PSVR Aim для підвищення точності, але може відтворюватися і зі стандартними контролери DualShock 4.

Нагадаємо, що компанія Microsoft запровадила цікаву функцію в роботу системи Windows 10. Тепер користувачі можуть робити дзвінки за допомогою комп'ютера.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi готує до виходу унікальний смартфон Mi Mix 10, який точно стане популярним завдяки своїй ціні і топовим характеристиками. Правда, коли покажуть новинку - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що iOS 13 користується величезною популярністю. Повідомляється, що нова ОС встановлена на більшості сучасних смартфонів, що говорить про вдалу збірці.