Як повідомляє GSMArena, Asus India, по всій видимості, попередила своїх шанувальників по електронній пошті, що “в ланцюжку поставок виникли збої, викликані переважаючою ситуацією в Азії”. Це призведе до того, що Asus ROG Phone II тимчасово не буде в наявності.

ASUS ROG Phone 2
ASUS ROG Phone 2

Звичайно ж, мова йде про коронавирусе, а фабрики, які займаються складанням цього смартфона працює з перебоями, або взагалі не працює.

ASUS ROG Phone II
ASUS ROG Phone II

ASUS ROG Phone II був випущений ще в липні 2019 року. Смартфон оснащений дуже потужним SoC Qualcomm Snapdragon 855 Plus, а також великим 6,59-дюймовим AMOLED-дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц, роздільною здатністю Full HD + і підтримкою HDR10. Також в пристрої використовується пластина для вирівнювання температури в вакуумній камері 3D, з мідними і алюмінієвими пластинами. Великі розсіюючі пластини дозволяють смартфону запускати ресурсомісткі ігри без перегріву.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити в цьому році відразу кілька гнучких смартфонів. Правда, новинки покажуть ближче до літа 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа, месенджер WhatsApp обзаведеться корисною функцією. Тепер можна перераховувати гроші іншим користувачам, що сильно спростить життя.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали нові емодзі, які з'являться у всіх сучасних смартфонах світу, включаючи Android і iOS.