З-за нинішньої епідемії коронавіруса в Китаї громадян змушують носити маски. Це підняло проблему, з якою користувачі смартфонів ніколи не стикалися раніше: як розблокувати пристрій з допомогою Face ID, коли ви носите маску? Проблема в основному стосувалася користувачів Apple iPhone, так як вони мають функцію розпізнавання осіб, щоб розблокувати телефони без введення пароля.

Дівчина з iPhone, 24 канал
Дівчина з iPhone, 24 канал

Тепер ми не знаємо, чи пов'язано це з ситуацією з коронавірусом, або Apple вже вирішила піти по іншому шляху. За словами китайського аналітика Apple Го Минсюаня з Tianfeng Securities, iPhone 10 буде мати сканер відбитків пальців на бічній поверхні.

IPhone 10 від Apple в основному є наступником iPhone 9; який повинен офіційно стартувати в березні цього року. Якщо ви не знали, iPhone - це пристрій, раніше відомий як iPhone SE2. Очікується, що смартфон буде оснащений компактним 4,7-дюймовим РК-екраном; в той час як зовнішній вигляд дуже схожий на старий iPhone 8. Це означає, що пристрій буде мати кнопку Touch ID / Home в нижній панелі.

iPhone SE 2
iPhone SE 2

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити в цьому році відразу кілька гнучких смартфонів. Правда, новинки покажуть ближче до літа 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа, месенджер WhatsApp обзаведеться корисною функцією. Тепер можна перераховувати гроші іншим користувачам, що сильно спростить життя.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали нові емодзі, які з'являться у всіх сучасних смартфонах світу, включаючи Android і iOS.