Ferrari, виробник італійських суперкарів і гіперкарів, відомий своїм захоплюючим дух дизайном, потужними двигунами і гоночним спадщиною. Відомо також, що вони дуже активно ведуть юридичні дії щодо всього, що може або не може завдати шкоди репутації або іміджу бренду. У цьому короткому оповіданні, піднятому Financial Times, на цей раз Ferrari переслідує некомерційну благодійну організацію за використання назви Purosangue, слова, яке означає “чистокровний” та “чиста кров”, Це ім'я компанія хоче дати своєму першому позашляховику.

LaFerrari
LaFerrari

Що стосується фонду Purosangue, він організував навчальні табори для бігунів в Кенії і фінансує медичні огляди для літніх людей. Фонд також заявив, що зареєстрував це слово в якості товарного знака для одягу та інших товарів ще в 2013 році.

Ferrari Enzo
Ferrari Enzo

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити в цьому році відразу кілька гнучких смартфонів. Правда, новинки покажуть ближче до літа 2020 року.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, месенджер WhatsApp обзаведеться корисною функцією. Тепер можна перераховувати гроші іншим користувачам, що сильно спростить життя.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали нові емодзі, які з'являться у всіх сучасних смартфонах світу, включаючи Android і iOS.