Сьогодні Apple випустила короткий заяву про те, що закриє всі свої фізичні магазини, корпоративні офіси та контакт-центри в Китаї. Звичайно ж, вся справа в коронавирусе, який сильно поширюється на території Китаю і в усьому світі.

Apple, InfoResist
Apple, InfoResist

За словами Apple, цей крок був мотивований “зайвою обережністю і заснований на останніх рекомендаціях провідних експертів в області охорони здоров'я”, метою яких є обмеження впливу вірусу на співробітників компанії. Якщо вам потрібно купити який-небудь з продуктів Apple, ви все одно можете отримати їх через інтернет-магазин в Китаї.

Згідно з повідомленнями, ситуація з коронавірусом може порушити виробництво довгоочікуваного iPhone 9.

Apple, 112 Україна
Apple, 112 Україна

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити в цьому році відразу кілька гнучких смартфонів. Правда, новинки покажуть ближче до літа 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа, месенджер WhatsApp обзаведеться корисною функцією. Тепер можна перераховувати гроші іншим користувачам, що сильно спростить життя.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали нові емодзі, які з'являться у всіх сучасних смартфонах світу, включаючи Android і iOS.