Останній проект, створений у власному інкубаторі Google, “Area 120”, запускає нову відеоплатформу під назвою Tangi, спочатку для користувачів мережі і iOS, яка дозволяє творчим людям ділитися практичними відео з таких предметів, як ремесла, живопис, кулінарія, мода, краса і багато іншого.

На відміну від таких додатків, як TikTok або недавно випущений Byte, які більше орієнтовані на розваги, Tangi прагне допомогти людям вчитися.

YouTube змінює покарання
YouTube змінює покарання

“Ми концентруємося тільки на DIY і творчому контенті”, - пояснює засновник Tangi Коко Мао. “Мета нашої платформи - допомогти людям навчитися готувати, готувати і творити за допомогою коротких хвилинних відеороликів. Ми розробили Tangi, щоб користувачам було легше знаходити багато високоякісних відео-інструкцій”, - каже вона.

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити в цьому році відразу кілька гнучких смартфонів. Правда, новинки покажуть ближче до літа 2020 року.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, месенджер WhatsApp обзаведеться корисною функцією. Тепер можна перераховувати гроші іншим користувачам, що сильно спростить життя.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали нові емодзі, які з'являться у всіх сучасних смартфонах світу, включаючи Android і iOS.