протягом довгого часу ходили чутки, що Microsoft відмовилася від своєї платформи додатків UWP. Згідно з останніми повідомленнями ЗМІ, Microsoft закриє платформу доходу від монетизації реклами Microsoft для додатків Windows 10 UWP протягом 5 місяців. За повідомленням Microsoft, вона закриє платформу Microsoft Ad Moneization для додатків Windows UWP 1 червня 2020 року.

Windows 10
Windows 10

Сервіс монетизації реклами буде працювати до 1 червня 2020 року. У період з 1 червня 2020 року деякі погано працюють рекламні мережі будуть закриті. До дати закриття (тобто до 31 травня 2020 року) дохід розробника, отриманий за допомогою платформи, буде виплачуватися відповідно до звичайним графіком платежів.

Windows 10
Windows 10

Хоча Microsoft радить користувачам переходити на інші рекламні платформи, лише деякі надають SDK для додатків UWP. Це означає, що більшість програм не буде прибутковим. За даними компанії, в даний час у неї близько мільярда користувачів Windows 10. Тим не менш, платформи додатків Microsoft Store і UWP все ще залишаються на колишньому рівні.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Ferrari готується до судового розгляду. Виявляється, інша компанія хоче привласнити назву позашляховика італійців собі, так що компаніям доведеться відстоювати свої права в суді.

Як повідомляв Знай.uа Ігровий Asus ROG Phone II опинився в дефіциті через коронавіруса. Повідомляється, що фабрики по збору смартфона не працюють із-за вірусу, так що купити смартфон цієї моделі не так вже й просто.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 10 отримає сканер відбитків пальців, що зробить його новим бюджетником в 2021 році. Правда, це лише здогадки від інсайдерів і аналітиків.