Galaxy Z Flip показав свою продуктивність в тесті на Geekbench. Ця нова витік підтверджує частина технічних характеристик складного смартфона, в тому числі наявність SoC Qualcomm Snapdragon 855+.

Galaxy Z Flip, gizchina

Як повідомляють наші колеги з SamMobile, на сайті бенчмаркінгу Geekbench тільки що з'явився бенчмарк Galaxy Z Flip. Смартфон з'являється під кодовою назвою “Samsung SM-F700N” і працює, без здивування, на Android 10.

Як було оголошено, смартфон працює на платформі Snapdragon 855+ SoC. Це замість Snapdragon 865, який запровадять майбутні Galaxy S20. У тесті не зазначено, чи є це стандартним Snapdragon 855 (випущеним у кінці 2018 року) або Snapdragon 855+, чіпсетом, призначеним для ігор.

Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit
Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Для підтримки SoC Samsung вирішила інтегрувати 8 ГБ оперативної пам'яті. Для порівняння, Galaxy S20 оснащений мінімум 12 ГБ оперативної пам'яті. Можливо, смартфон буде поставлятися в декількох версіях, так що доведеться дочекатися офіційного анонсу.

Нагадаємо, що компанія Ferrari готується до судового розгляду. Виявляється, інша компанія хоче привласнити назву позашляховика італійців собі, так що компаніям доведеться відстоювати свої права в суді.

Як повідомляв Знай.uа Ігровий Asus ROG Phone II опинився в дефіциті через коронавіруса. Повідомляється, що фабрики по збору смартфона не працюють із-за вірусу, так що купити смартфон цієї моделі не так вже й просто.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 10 отримає сканер відбитків пальців, що зробить його новим бюджетником в 2021 році. Правда, це лише здогадки від інсайдерів і аналітиків.