Тепер користувачі Firefox можуть отримати доступ до спеціальній сторінці, де вони можуть бачити дані телеметрії, які Mozilla збирає зі свого браузера. Ви можете отримати доступ до цієї сторінки, набравши “about: telemetry” в адресному рядку браузера. Це недавнє доповнення до Firefox, тому вам, можливо, доведеться оновити браузер, щоб отримати до нього доступ.

Mozilla Firefox
Mozilla Firefox

На цій сторінці представлена докладна інформація про налаштування браузера, встановлені розширення, інформації про операційну систему/обладнанні, подробиці сеансу браузера і технічної інформації про запущеному процесі. Ця інформація затверджується і збирається постачальниками програмного забезпечення користувачів, щоб вони могли виправляти помилки і статистично відстежувати базу користувачів. Звичайно, це особисті дані кожного користувача, але ними навряд чи можуть скористатися сторонні компанії.

За словами інженерів Firefox, основною причиною створення цієї сторінки є допомога інженерам в налагодженні тестових установок Firefox.

Firefox
Firefox

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Безпека даних має велике значення для багатьох користувачів, тому що вони заслуговують знати, які вони видають. Зазначимо, що у конкурентів таких функцій немає.

Нагадаємо, що компанія Ferrari готується до судового розгляду. Виявляється, інша компанія хоче привласнити назву позашляховика італійців собі, так що компаніям доведеться відстоювати свої права в суді.

Як повідомляв Знай.uа Ігровий Asus ROG Phone II опинився в дефіциті через коронавіруса. Повідомляється, що фабрики по збору смартфона не працюють із-за вірусу, так що купити смартфон цієї моделі не так вже й просто.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 10 отримає сканер відбитків пальців, що зробить його новим бюджетником в 2021 році. Правда, це лише здогадки від інсайдерів і аналітиків.