Сьогодні Apple випустила короткий заяву про те, що закриє всі свої фізичні магазини, корпоративні офіси та контакт-центри в Китаї. Звичайно ж, вся справа в коронавирусе, який сильно поширюється на території Китаю і в усьому світі.

Apple, InfoResist
Apple, InfoResist

За словами Apple, цей крок був мотивований “зайвою обережністю і заснований на останніх рекомендаціях провідних експертів в області охорони здоров'я”, метою яких є обмеження впливу вірусу на співробітників компанії. Якщо вам потрібно купити який-небудь з продуктів Apple, ви все одно можете отримати їх через інтернет-магазин в Китаї.

Згідно з повідомленнями, ситуація з коронавірусом може порушити виробництво довгоочікуваного iPhone 9.

Apple, 112 Україна
Apple, 112 Україна

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Ferrari готується до судового розгляду. Виявляється, інша компанія хоче привласнити назву позашляховика італійців собі, так що компаніям доведеться відстоювати свої права в суді.

Як повідомляв Знай.uа Ігровий Asus ROG Phone II опинився в дефіциті через коронавіруса. Повідомляється, що фабрики по збору смартфона не працюють із-за вірусу, так що купити смартфон цієї моделі не так вже й просто.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 10 отримає сканер відбитків пальців, що зробить його новим бюджетником в 2021 році. Правда, це лише здогадки від інсайдерів і аналітиків.