Симон Векерт, берлінський художник зі схильністю до технологій і цифрового світу, взяв 99 старих телефонів, поклав їх у візок і повільно тягнув їх по вулицях і дорогах Берліна.

Сервери Карт Google, можливо, інтерпретували це як корки на дорогах, що природно позначалося на карті, а користувачі сервісу могли спостерігати, як з'являються пробки саме в тому місці, в якому перебував художник з візком смартфонів на даний момент. Це, в свою чергу, спонукало водіїв об'їжджати вулиці, в якому з'явилися “несправжні” пробки.

Google Maps
Google Maps

Досить непогана інсталяція, які відображає реальний світ і цифрові технології, які працюють далеко не завжди коректно.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Ferrari готується до судового розгляду. Виявляється, інша компанія хоче привласнити назву позашляховика італійців собі, так що компаніям доведеться відстоювати свої права в суді.

Як повідомляв Знай.uа Ігровий Asus ROG Phone II опинився в дефіциті через коронавіруса. Повідомляється, що фабрики по збору смартфона не працюють із-за вірусу, так що купити смартфон цієї моделі не так вже й просто.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 10 отримає сканер відбитків пальців, що зробить його новим бюджетником в 2021 році. Правда, це лише здогадки від інсайдерів і аналітиків.