Японська фірма Sony відкрила домен, щоб поділитися ще новинами про платформі PlayStation 5. Схоже, компанія хоче представити публіці нову косноль найближчим часом.

PlayStation 4, Rozetked
PlayStation 4, Rozetked

На сайті Sony сама визнає, що вона все ще “не зовсім готова представити PlayStation наступного покоління”, але це має статися найближчим часом. Настільки, що можна зареєструватися за адресою електронної пошти, щоб мати доступ до інформації про дату виходу, ціною і каталозі ігор консолі.

Поки що ходять чутки, що оголошення відбудеться в період з другої половини лютого до початку березня. Звичайно, кожен фанат очікував запуску в лютому. Наприклад, аналітик Benji-Sales очікує офіційний зразок консолі в перший тиждень наступного місяця. Варто відзначити, що GDC 2020 (Конференція розробників ігор) проходить між 16 і 20 числа лютого.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Firefox запровадила нову функцію в браузер, який дозволить мільйонам побачити дані, які браузер збирав про них. Правда, особистої інформації там немає, але це навіть на краще.

Як повідомляв Знай.uа гнучкий смартфон Samsung Galaxy Z Flip засвітився на тесті продуктивності. На жаль, новинка не отримає топовий процесор, але така плата за компактність і гнучкість дисплея.

Також Знай.uа повідомляв, що художник обдурив сервіси Google за допомогою візка і купи смартфонів. Таким чином він створив локальну пробку, а сервіси Google відображали це на картах.