Коронавірус продовжує поширюватися по всьому світу, і вже більше 17 000 чоловік страждають від цієї хвороби. Крім того, ВООЗ вже оголосила міжнародну надзвичайну ситуацію. Вірус став загрозою здоров'ю у всьому світі. Хоча здоров'я більшості пацієнтів стабілізувався, ми повинні пам'ятати, що вірус забрав життя понад 360 осіб. Однак таке захворювання має багато інших наслідків, крім тих, які безпосередньо впливають на здоров'я людей. В цьому випадку ми говоримо про можливе зниження продажів смартфонів у Китаї, яке можна було б помітити в цифрах першого кварталу 2020 року.

Xiaomi Mi Band 5
Xiaomi Mi Band 5

Протокол дій перед лицем такого захворювання, як коронавірус, дуже ясний. Карантин та ізоляція, щоб уникнути зараження людей. Тим не менш, завжди є випадковий витік. Пам'ятайте, що ми живемо в епоху глобалізації, в якій кожна людина може подорожувати в будь-яку точку світу без будь-яких проблем. Тому шанси зараження високі.

Xiaomi Mi Powerbank 3
Xiaomi Mi Powerbank 3

досі Китай діяв чудово, щоб запобігти зараженню, і мобільні компанії, такі як Huawei і Xiaomi, взяли свої власні заходи, щоб допомогти у цій справі. Тим не менш, як ці, так і багато інших компаній в цьому секторі в Китаї можуть втратити прибуток з-за самого вірусу. Компанія Strategy Analytics провела дослідження, в якому прогнозується падіння міжнародних поставок на 2%. Зменшення, яке в межах азіатської країни продовжить падати до -5% національних поставок. Як очікується, початкове вплив буде зроблено Китаєм. Але інші країни, такі як Японія і США, можуть бути порушені спільно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Firefox запровадила нову функцію в браузер, який дозволить мільйонам побачити дані, які браузер збирав про них. Правда, особистої інформації там немає, але це навіть на краще.

Як повідомляв Знай.uа гнучкий смартфон Samsung Galaxy Z Flip засвітився на тесті продуктивності. На жаль, новинка не отримає топовий процесор, але така плата за компактність і гнучкість дисплея.

Також Знай.uа повідомляв, що художник обдурив сервіси Google за допомогою візка і купи смартфонів. Таким чином він створив локальну пробку, а сервіси Google відображали це на картах.