Компанія нещодавно Apple подала заявку на патент, і його успішно прийняли. Патент був виданий на нове складне пристрій, який має унікальний шарнірний механізм, який дозволяє клапанів переміщатися, запобігаючи згинання або пошкодження дисплея пристрою при складанні.

Згідно інформації з патенту, шарнір здатний забезпечувати відділення між двома половинами дисплея від середини, дозволяючи клапану сходитися при розкритті та відділятися при складанні всередину.

Apple патент, gizchina

Новий механізм шарніра впроваджується для вирішення фундаментальної проблеми, яка переслідує смартфони зі складним дисплеєм. Мова йде про смартфони Samsung Galaxy Fold і Huawei Mate X. Компанії успішно реалізували механізм згинання, але все ще страждають від проблеми згину. Тим не менш, новий механізм петель, розроблений Apple, покликаний повністю запобігти це.

З зображень видно, що шарнір не є централізованим і одиничним механізмом. Зображення деталізують його функціонування і рух, який з'єднує обидві половини дисплея через подвійний рухомий механізм.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Apple патент, gizchina

Нагадаємо, що компанія Firefox запровадила нову функцію в браузер, який дозволить мільйонам побачити дані, які браузер збирав про них. Правда, особистої інформації там немає, але це навіть на краще.

Як повідомляв Знай.uа гнучкий смартфон Samsung Galaxy Z Flip засвітився на тесті продуктивності. На жаль, новинка не отримає топовий процесор, але така плата за компактність і гнучкість дисплея.

Також Знай.uа повідомляв, що художник обдурив сервіси Google за допомогою візка і купи смартфонів. Таким чином він створив локальну пробку, а сервіси Google відображали це на картах.