Нещодавно офіційне співтовариство HTC в Китаї оголосило, що їх існуванню приходить кінець. Компанія дякує користувачів за їх постійну увагу і підтримку офіційної спільноти HTC. Може це вказувати на потенційний кінець бізнесу HTC в області смартфонів? Згідно загальнодоступної інформації, HTC International Electronics Co., Ltd. була заснована в травні 1997 року і називається HTC. Компанія є виробником мобільних телефонів і планшетів в Тайвані, Китай.

HTC
HTC

останнім часом бізнес смартфонів HTC виявився невдалим. Компанія щосили намагалася знову встати на конкурентний китайський ринок смартфонів. Раніше фінансові звіти показали, що виручка HTC в 2019 році становила 10,01 млрд. доларів, і цей результат є найгіршим за 19 років.

HTC
HTC

Незважаючи на те, що ми тільки що отримали офіційне підтвердження, повідомлення про закриття спільноти HTC в Китаї вже давно існують. Починаючи з початку січня 2020 року члени спільноти HTC виявили проблеми з доступом до веб-сайту (помилка 502). На сторінці видно, що проект більше не надає підтримки.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала унікальний смартфон з гнучким екраном. На відміну від уже існуючих моделей, компанія виправила головну проблему гнучкого екрану - місце вигину.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony створила новий сайт для PlayStation 5. Однак, можна тільки підписатися на новини, навіть попереднє замовлення можна зробити. Втім, незабаром ми дізнаємося про новинку трохи більше.

Також Знай.uа повідомляв, що нова версія Google Chrome 80 готова порадувати публіку, так як сайти тепер не зможуть збирати особисту інформацію про користувачів.