Раніше в мережі часто з'являлися спори про випромінювання радіації SAR наших мобільних телефонів. Крім того, як це впливає на наше здоров'я, та в разі останнього випущеного iPhone, Apple повідомляє, що його телефон має потужність 0,99 Вт/кг. Але тепер нове дослідження повідомляє, що воно набагато вище. Останнє дослідження телефонів Apple показало, що випромінювання iPhone 11 Pro перевищує федеральні межі безпеки в США. Це може становити небезпеку для користувачів цього телефону. RF Exposure Labs прийшла до висновку, що випромінювання від смартфона Apple більш ніж удвічі перевищує межа безпеки, встановлений американським агентством.

Дівчина з iPhone, 24 канал
Дівчина з iPhone, 24 канал

Тест проводився на iPhone 11 Pro, розташованому приблизно в 5 мм від манекена. Потім лабораторія помітила, що радіаційне опромінення набагато перевищує встановлені межі. Це може все ще бути більш явним, якщо телефон знаходиться в кишені користувача.

Проте, користувачі часто задають собі питання, чи шкідливе випромінювання від смартфонів?

iPhone SE 2
iPhone SE 2

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Всесвітня організація охорони здоров'я категорично заявляє, що випромінювання смартфона може викликати у нас серйозне захворювання.

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала унікальний смартфон з гнучким екраном. На відміну від уже існуючих моделей, компанія виправила головну проблему гнучкого екрану - місце вигину.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony створила новий сайт для PlayStation 5. Однак, можна тільки підписатися на новини, навіть попереднє замовлення можна зробити. Втім, незабаром ми дізнаємося про новинку трохи більше.

Також Знай.uа повідомляв, що нова версія Google Chrome 80 готова порадувати публіку, так як сайти тепер не зможуть збирати особисту інформацію про користувачів.