Лихо коронавіруса, яке в даний час шаленіє в Китаї, виявило гуманістичний погляд багатьох компаній. Крім пожертвувань від великих компаній, таких як Xiaomi, Lenovo, Huawei, ми бачили, як люди робили величезні пожертвування в допомогу людям, які опинилися у Ухани та інших містах провінції Хубей, де вперше з'явився вірус.

коронавірус у Китаї
коронавірус у Китаї

Лей Цзюнь має тісний зв'язок з Хубей, так як це провінція, і він також закінчив Університет Ухань. Це він показав за кількістю пожертв, які були зроблені під його впливом над компанією. Лей Цзюнь вперше оголосив про пожертвування в розмірі 10,7 мільйона юанів від імені Xiaomi Group. Пізніше він пожертвував 3,4 мільйона юанів з активів компанії випускників Уханьского університету. Схоже, далеко не всі думають про наживу, і це радує.

коронавірус в Китаї, фото Getty Images
коронавірус в Китаї, фото Getty Images

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала унікальний смартфон з гнучким екраном. На відміну від уже існуючих моделей, компанія виправила головну проблему гнучкого екрану - місце вигину.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony створила новий сайт для PlayStation 5. Однак, можна тільки підписатися на новини, навіть попереднє замовлення можна зробити. Втім, незабаром ми дізнаємося про новинку трохи більше.

Також Знай.uа повідомляв, що нова версія Google Chrome 80 готова порадувати публіку, так як сайти тепер не зможуть збирати особисту інформацію про користувачів.