З наближенням нового покоління консолей Microsoft ставить перед собою завдання, відмінну від традиційної консольної війни. Філ Спенсер (Phil Spencer), глава відділу ігор для Microsoft, нещодавно сказав технологічному виданню Protocol, що він не розглядає Sony і Nintendo в якості основного конкурента компанії в майбутньому. Замість цього Спенсер бачить майбутнє ігор за хмарними обчисленнями між такими компаніями, як Google, Amazon і, звичайно, Microsoft.

Xbox Series X
Xbox Series X
Microsoft

“Коли ви говорите про Nintendo і Sony, ми дуже поважаємо їх, але ми бачимо Amazon і Google в якості основних конкурентів у майбутньому”, - сказав Спенсер. “Це не є неповагою до Nintendo і Sony. Я думаю, що вони могли б спробувати відтворити Azure, але ми вклали десятки мільярдів доларів в хмару за ці роки”.

Xbox One
Xbox One

Що стосується конкуренції, яку Спенсер називає Google і Amazon, обидві технологічні компанії вже мають потужну інфраструктуру хмарних обчислень і знаходяться на різних стадіях впровадження ігрових компонентів для цих сервісів.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала унікальний смартфон з гнучким екраном. На відміну від уже існуючих моделей, компанія виправила головну проблему гнучкого екрану - місце вигину.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony створила новий сайт для PlayStation 5. Однак, можна тільки підписатися на новини, навіть попереднє замовлення можна зробити. Втім, незабаром ми дізнаємося про новинку трохи більше.

Також Знай.uа повідомляв, що нова версія Google Chrome 80 готова порадувати публіку, так як сайти тепер не зможуть збирати особисту інформацію про користувачів.