Вчора Apple випустила першу бета-версію iOS 13.4, першу бета-версію за останній час, яка містила якісь помітні нові функції і зміни. Нові доповнення включають довгоочікуване повернення загального доступу до папок iCloud Drive, нові сполучення клавіш програми “Фото” і багато іншого.

Хоча є кілька приємних функцій, таких як 9 нових стікерів Memoji, найбільше мене хвилює те, що знаходиться під капотом. Функція CarKey звучить цікаво, і можливо, це додаток в будуем зможе розблокувати ваше авто без використання ключів. Досить зручна технологія, особливо, коли використовувати ключі проблематично.

Можливо, найбільш цікавими є нові зміни клавіатури, зокрема, можливість використовувати клавіші-модифікатори Map, і можливість розпізнавати програми при натисканні певних клавіш.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що глава Microsoft назвав справжніх конкурентів для Xbox нового покоління. Однак, це не PlayStation і Nintendo. Мова йде про Google і Amazon, які теж впроваджують поняття як хмарний геймінг.

Як повідомляв Знай.uа компанія HTC зникне з ринку смартфонів. Схоже, компанія так і не змогла протриматися на плаву, так що виробництво смартфонів вже припинилося.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi пожертвувала величезні гроші для боротьби з коронавірусом. Повідомляється, що компанія не тільки пожертвувала мільйони, але і продає ефективні маски для дітей і дорослих.