Компанія нещодавно Apple подала заявку на патент, і його успішно прийняли. Патент був виданий на нове складне пристрій, який має унікальний шарнірний механізм, який дозволяє клапанів переміщатися, запобігаючи згинання або пошкодження дисплея пристрою при складанні.

Згідно інформації з патенту, шарнір здатний забезпечувати відділення між двома половинами дисплея від середини, дозволяючи клапану сходитися при розкритті та відділятися при складанні всередину.

Apple патент, gizchina

Новий механізм шарніра впроваджується для вирішення фундаментальної проблеми, яка переслідує смартфони зі складним дисплеєм. Мова йде про смартфони Samsung Galaxy Fold і Huawei Mate X. Компанії успішно реалізували механізм згинання, але все ще страждають від проблеми згину. Тим не менш, новий механізм петель, розроблений Apple, покликаний повністю запобігти це.

З зображень видно, що шарнір не є централізованим і одиничним механізмом. Зображення деталізують його функціонування і рух, який з'єднує обидві половини дисплея через подвійний рухомий механізм.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Apple патент, gizchina

Нагадаємо, що глава Microsoft назвав справжніх конкурентів для Xbox нового покоління. Однак, це не PlayStation і Nintendo. Мова йде про Google і Amazon, які теж впроваджують поняття як хмарний геймінг.

Як повідомляв Знай.uа компанія HTC зникне з ринку смартфонів. Схоже, компанія так і не змогла протриматися на плаву, так що виробництво смартфонів вже припинилося.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi пожертвувала величезні гроші для боротьби з коронавірусом. Повідомляється, що компанія не тільки пожертвувала мільйони, але і продає ефективні маски для дітей і дорослих.