Google Play Store часто зустрічаються шкідливі програми, і для їх пошуку потрібно багато роботи. Таких програм було близько 24, і на даний момент їх більше немає в Google Play Store, але до видалення вже було 382 мільйони завантажень. “Ми серйозно ставимося до повідомлень про порушення безпеки та конфіденційності”, - сказав Google кореспонденту Forbes Заку Доффману. “Якщо ми виявимо, що поведінка порушує нашу політику, ми зробимо дії”.

Шкідливі програми, gizchina

Один з додатків, Hi Security, запитує “занадто багато” можливостей у власника смартфона. Після серії розслідувань було встановлено, що додатки пов'язані з Shenzhen HAWK.

Shenzhen HAWK є дочірньою компанією TCL Corporation, величезної і частково державної китайської електронної корпорації. Це не перший звіт про причетність TCL до шкідливим програмам.

play market
play market

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадаємо, що глава Microsoft назвав справжніх конкурентів для Xbox нового покоління. Однак, це не PlayStation і Nintendo. Мова йде про Google і Amazon, які теж впроваджують поняття як хмарний геймінг.

Як повідомляв Знай.uа компанія HTC зникне з ринку смартфонів. Схоже, компанія так і не змогла протриматися на плаву, так що виробництво смартфонів вже припинилося.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi пожертвувала величезні гроші для боротьби з коронавірусом. Повідомляється, що компанія не тільки пожертвувала мільйони, але і продає ефективні маски для дітей і дорослих.