Технологія гнучких дисплеїв все ще перебуває в зародковому стані, тому вона все ще потребує великого розвитку. Незважаючи на те, що Samsung Galaxy Z Flip виглядає багатообіцяюче, він все ж зберігає один з основних недоліків гнучких дисплеїв - складки екрану при згинанні. Гнучкі екрани в складних смартфонах зазвичай виготовляються з пластику. Таким чином, складки стали незаперечним дефектом у використанні цих пристроїв. Однак ми дуже сподіваємося, що Samsung Galaxy Z Flip стане винятком, оскільки в ньому використовується унікальна накладка з ультратонкого скла. Втім, живі фото довели зворотне.

Samsung Galaxy Z Flip, gizchina

Звичайно, це не офіційна роздрібна версія Galaxy Z Flip, а розробка. На даний момент ми не знаємо, чи вирішить Samsung проблему згину складного екрана в майбутньому. Також є інформація про основні моменти продажу і характеристики Samsung Galaxy Z Flip.

Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit
Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit

Нагадаємо, що експерти назвали 5 самих популярних браузерів для ПК. Не дивно, але серед лідерів не можна не помітити абсолютну перемогу Google Chrome.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск висміяв захист Facebook і WhatsApp. Схоже, злом смартфона голови Amazon став реальністю завдяки проломи в системах сервісів.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлення iOS 13 дозволить користувачам розблокувати свої авто без використання ключів. Для цього достатньо просто тримати з собою iPhone.