Китайський виробничий гігант OnePlus готується представити свою останню флагманську серію OnePlus 8. На цей раз у нього буде “доступна флагманська” модель OnePlus 8 Lite, яка повинна розширити бізнес компанії. OnePlus зазвичай випускає нові смартфони в травні і жовтні. Однак останні повідомлення стверджують, що компанія випустить останню серію достроково. За словами Ішана Агарвала, OP8, OP8 Pro і, ймовірно, модель Lite з'являться в кінці березня або початку квітня.

OnePlus 7T
OnePlus 7T

Ми бачимо, що OnePlus не тільки розширює свою серію, але і надає більше можливостей. Більш ранні повідомлення стверджують, що OP8 Pro додасть бездротову зарядку. Ця функція буде плюсом для флагманської моделі. OP8Pro поставляється з дизайном камери з отвором і зігнутим дисплеєм. Розмір панелі дисплея становить близько 6,65 дюйма. Він трохи більше, ніж 6,5-дюймова панель OnePlus 8.

OnePlus 7
OnePlus 7

Нагадаємо, що експерти назвали 5 самих популярних браузерів для ПК. Не дивно, але серед лідерів не можна не помітити абсолютну перемогу Google Chrome.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск висміяв захист Facebook і WhatsApp. Схоже, злом смартфона голови Amazon став реальністю завдяки проломи в системах сервісів.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлення iOS 13 дозволить користувачам розблокувати свої авто без використання ключів. Для цього достатньо просто тримати з собою iPhone.