Ми знаємо, що Xiaomi запустить Xiaomi Mi 10 у Китаї 13 лютого через онлайн-конференцію. З-за епідемії коронавіруса багато китайські виробники вирішили запустити нові продукти таким чином. Сьогодні ми дізналися про нову конференції по запуску нового продукту. Виявляється, міжнародна версія Mi 10 буде представлена 23 лютого в Барселоні, Іспанія.

Xiaomi Mi Mix Alpha
Xiaomi Mi Mix Alpha

Серія Xiaomi Mi 10 буде оснащена потужним процесором Snapdragon 865. Останній буде супроводжуватися новітнім чіпом пам'яті LPDDR5 і флеш-пам'яттю UFS3.0. Крім того, ми чули, що поліпшена модифікація Xiaomi Mi 10 Pro буде використовувати 12 ГБ пам'яті і буде пропонувати три варіанти зберігання - 128 ГБ, 256 ГБ і 512 ГБ.

Xiaomi Redmi 7
Xiaomi Redmi 7

З точки зору якості фото, Xiaomi Mi 10 Pro буде оснащений камерою з чотирма об'єктивами, що складається з комбінації датчиків 108MP + 48MP + 12MP + 8MP. Основним об'єктивом є 108-мегапіксельна Samsung ISOCELL Bright HMX CMOS з 3-кратним оптичним зумом. Фронтальна камера буде мати дозвіл 32 мегапікселя.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що експерти назвали 5 самих популярних браузерів для ПК. Не дивно, але серед лідерів не можна не помітити абсолютну перемогу Google Chrome.

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск висміяв захист Facebook і WhatsApp. Схоже, злом смартфона голови Amazon став реальністю завдяки проломи в системах сервісів.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлення iOS 13 дозволить користувачам розблокувати свої авто без використання ключів. Для цього достатньо просто тримати з собою iPhone.