Китайський виробник телефонів - Honor - схоже, хоче прискорити процес випуску своїх смартфонів; Ймовірно, з-за високої конкурентоспроможності ринку смартфонів в першій половині року. Схоже, флагман Honor 30 можуть показати публіці в квітні 2020 року.

За словами відомого китайського інсайдера, бренд дійсно планує випустити серію Honor 30 в квітні; таким чином, стаючи ближче до всім іншим виробникам телефонів, що випускає свої телефони в лютому/березні.

Що стосується начинки, Honor почне поставляти свої наступні флагмани з чіпсетом Huawei Kirin 990 5G. Якщо ви не знали, то процесор Huawei насправді є одним з найбільш шанованих SoC з точки зору підключення до 5G, і насправді він отримав найкращу нагороду “5G CPU Award” на останній конференції China Mobile Conference, що натякає на його величезну продуктивність і оптимізацію.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Honor 30, gizchina

Нагадаємо, що експерти назвали 5 самих популярних браузерів для ПК. Не дивно, але серед лідерів не можна не помітити абсолютну перемогу Google Chrome.

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск висміяв захист Facebook і WhatsApp. Схоже, злом смартфона голови Amazon став реальністю завдяки проломи в системах сервісів.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлення iOS 13 дозволить користувачам розблокувати свої авто без використання ключів. Для цього достатньо просто тримати з собою iPhone.