Телеглядачі в Китаї під час Весняного фестивалю в цьому році зросли до рекордного рівня в результаті обмежень та продовжених канікул. Все більше людей проводили час перед розумними телевізорами та мобільними телефонами.

коронавірус у Китаї
коронавірус у Китаї

Дані, отримані з Aowei Cloud, показують, що кількість Smart TV під час Весняного фестивалю збільшилася на 11% в порівнянні із звичайним часом. Протягом триденних продовжених свят спаду не було.

Захист від коронавіруса, фото: Соцмережі
Захист від коронавіруса, фото: Соцмережі

Звичайно ж, причиною всьому коронавірус, так як уряд Китаю просить жителів країни не залишати межі дому без потреби.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що експерти назвали 5 самих популярних браузерів для ПК. Не дивно, але серед лідерів не можна не помітити абсолютну перемогу Google Chrome.

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск висміяв захист Facebook і WhatsApp. Схоже, злом смартфона голови Amazon став реальністю завдяки проломи в системах сервісів.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлення iOS 13 дозволить користувачам розблокувати свої авто без використання ключів. Для цього достатньо просто тримати з собою iPhone.