Всесвітньо відома американська компанія Apple вже в березні 2020 року може оголосити про старт продажів нового iPhone, який буде коштувати менше 500 доларів. Швидше за все, він буде називатися iPhone SE 2 або iPhone 9. На сьогоднішній день виробництво запчастин для нового телефону стрімко набирає обертів. Про це повідомляють західні аналітики.

Новий iPhone

Згідно з даними одного з джерел, новий iPhone, швидше за все, буде продаватися за 399 доларів. Приблизно стільки ж коштував перший iPhone SE.

Аналітики заявили, що Apple потрібно дешевий пристрій, щоб мати більше шансів конкурувати на величезному індійському ринку.

Більшість покупців в Індії звикли купувати смарфони на платформі Android менше ніж за 200 доларів. Також новий телефон може завоювати Китай.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Бюджетний iPhone може стати привабливим для більшості людей в інших країнах, які раніше не могли дозволити собі iPhone. В основному це молоді люди з невеликими доходами.

Новий iPhone

Слід зазначити, що в 2016 році компанія вже продавала дешеві iPhone SE за 399 доларів. Однак, незважаючи на хороші показники продажів, у вересні 2018 року їх продаж припинилася.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала технологію для складних пристроїв.

Як повідомляв портал "Знай.ua", компанія Apple випустила першу бета-версію iOS 13.4.

Також "Знай.ua" писав, що Apple готова скласти конкуренцію гнучким Galaxy Fold і MateX.